Menuerne

Menuerne

Ved et åbent arrangement, alle er velkomne, er der plads til 20 gæster og man sidder tæt sammen, præcis som i H. C. Andersens tid. 
Der serveres en tre-retters menu. Der er ved booking mulighed for at vælge mellem tre fastlagte menuer.

Undervejs vil der være kunstpauser, hvor der er mulighed for at bestille mere at drikke, benytte sig af toilettet eller strække benene.

De ønskede menuer vælges under selve bookingen.

Prisen er 585,- og naturligvis inklusiv fortællinger, men inkluderer ikke drikkevarer.

Vælg mellem følgende menuer til en aften med H.C. Andersen:


Menu 1

Forret: Hjemmelavet Karrysild, lavet på blomsterhonning, æbler, løg, æg på rugbrød.

Hovedret: Flæskesteg serveres med sukkerbrunede og hvide kartofler, hjemmelavet agurkesalat, hjemmelavet rødkål, og sauce.

Dessert: Gammeldags æblekage, hjemmelavet æblekompot, hjemmelavet kagerasp, ribsgele, flødeskum.

Pris: 585,- inklusiv fortællinger.

Obs: Alle drikkevarer tilkøbes.


Menu 2

Forret: Røget laks med rygeostcreme, radiser hertil brød og smør.

Hovedret: Lun varmrøget laks, grillet grønne asparges, kartofler, tartarsauce.

Dessert: Hjemmelavet Rabarbertrifli med hjemmelavet creme, hjemmelavet nøddecrumble og flødeskum.

Pris: 585,- Inklusiv fortællinger.

Obs: Alle drikkevarer tilkøbes.


Menu 3

Forret: Rødbedetatar, æble, peberrod, kapers, brunet smør, hertil brød og smør.

Hovedret: To hjemmelavede Tarteletter med svampe a la creme.

Dessert: Hjemmelavet Rabarbertrifli med hjemmelavet creme, hjemmelavet nøddecrumble og flødeskum.

Pris: 585,- Inklusiv fortællinger.

Obs: Alle drikkevarer tilkøbes.